Властите вземат засилени мерки за сигурност в центъра на Москва. Колони

...
Властите вземат засилени мерки за сигурност в центъра на Москва. Колони
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност в Москва, военни в центъра на Ростов на Дон

Властите вземат засилени ограничения за сигурност в центъра на Москва . Колони от военни камиони са забелязани край Кремъл и военното министерство, удостовери държавната ТАСС.

Путин следи непрестанно за обстановката, само че няма информация къде се намира съветският президент.

Евгений Пригожин мълча в продължение на часове, само че не щеш ли записа още едно гласово съобщение. Той твърди, че вагнерианците " влизат в Ростов " и че граничарите се " прегръщат с неговите бойци ".

Няма фотоси или видео от мястото на събитието.

" Пресякохме държавната граница на всички места. Граничарите прегръщаха нашите бойци. Сега влизаме в Ростов. Наборните бойци, които бяха хвърлени против нас и се отдръпнаха настрана. [...] Продължаваме напред. Ако някой се изпречи на пътя ни, ще го унищожим до крайник. Ще вървим до дъно ", разгласи Евгений Пригожин.

В момента има публична информация, че управляващите са блокирали всички пътища , излизащи от Ростов на Дон.

" Ние не убиваме деца, децата са убити от министъра на защитата Сергей Шойгу, който хвърля необучени бойци, в това число наборни, във войната. Ние се сражаваме единствено с експерти ", съобщи Пригожин.

За момента няма публично удостоверение на думите му , означават западни медии.

В " Телеграм " беше пуснато видео от Новошахтинск. Градът се намира на 70 км. от Ростов на Дон. На видеото ясно се виждат няколко пикапа, КамАЗ, рейсове и 4 танка.

Самият Пригожин съобщи, че е свален военен съветски хеликоптер , тъй като е обстрелвал цивилна колона.

От центъра на Ростов на Дон бяха пуснати видеа, от които се виждат танкове да заемат позиции към постройката на военното командване .

Друг видеоклип, който наподобява демонстрира по какъв начин въоръжени мъже обкръжават щаба на Южния боен окръг в Ростов на Дон. Автентичността на тези фрагменти не е доказана.

Според локалния новинарски уебсайт 161.ru мъже в камуфлажни униформи са обкръжили следните държавни здания в Ростов на Дон :
Щабът на Южния боен окръг Полицейското ръководство на Будьоновски проспект в центъра на града Регионалното поделение на Министерството на вътрешните работи Регионален клон на ФСБ Сградата на администрацията на Ростов
По данни на регионалното държавно управление на Воронеж по федералната автомагистрала М-4 " Дон " се движи колона от военни коли .

" Молим всички поданици на Воронежка област краткотрайно да не употребяват федералната автомагистрала М-4 " Дон " и обособени транспортни средства. Ситуацията е под надзор. Органите за сигурност в района подхващат всички нужни ограничения за обезпечаване на сигурността на жителите на района ", се споделя в изказване на управляващите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР